CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

iNi CeRiTa TeNtaNg WaNa DaN KoNcO2nYa..

Seorang pemegang pen merah dan pen marker yang suka menulis pada waktu lapang [tp sekarang dah lama tak tulis..beku..], suka fotografi, peminat sukan bola sepak [Gunners] dan badminton [Latuk LCW] juga sukakan kartun Spongebob Square Pants (Kiut sungguh makhluk kuning tu), Dragon Ball & One Piece.. Err.. Juga peminat no1 meow2.. makhluk ni lagi comel dari Encik Spongebob.. Tp Prince Arthur lagi hensem dari mereka semua..hehe.. =) Jom.. berkenalan dengan dunia saya yang serba sederhana ni..


Thursday, October 1, 2009

Wana sangat SAYANG famili dia..mmmuahhh!

















4 comments:

Gina said...

usih umah ko dah buat baru ke wana??wow besaunye..rindunye nak pegi kampung ko wana...bila la nak pegi tekam lagi ek...

WaNa Joyz said...

la..bila2 pun boleh..
ko je yg tak nak dtg.
takyah la nak tunggu kad..hehe..

Anonymous said...

x kisah ape fan pun...jangan MU sudah...

WaNa Joyz said...

ya betul!!
tepat sekali..
yg penting bukan MUnyet tu..